Stiati ca singurele meserii care nu vor fi eliminate de catre digitalizare, robotizare, AI sunt cele care presupun un grad ridicat de originalitate, creativitate si folosirea euristicilor? Dincolo de aspectele pragmatice, cum ar fi sa-ti pregatesti copilul pentru meseriile viitorului, nevoia de a dezvolta inteligenta vizuala si spatiala are si un efect terapeutic. Adesea prin arta si prin frumos, copiii dar si adultii isi pot exprima liber emotile, gandurile, visurile, ceea ce ii ajuta sa se relaxeze, sa fie mai eficienti si productivi. Daca vrei ca si copilul tau sa poata sa-si exprime originalitatea, creativitatea, inovatia, cursul acesta este ceea ce il va ajuta pe de plin.

Cine?

Teodora Nita, absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, sectia Pedagogia Artei Plastice, promotia 2012, cu preocupari si activitati in pictura si grafica, desenator tehnic pentru arhitectura si design si profesor de arte plastice si vizuale, din 2014 pana in prezent. Teodora este nu numai artist dar si antreprenor, ca atare are propria ei firma in domeniul entertainmentului si artei. Teodora a avut prima expozitie personala, cu denumirea “INTERBELIC” in anul 2015, a doua in 2018, cu denumirea „ OCTOMBRIE NUD” si patru expozitii de grup.

Pentru cine?

• Pentru copii cu varste intre 4 si 14 ani, dar si pentru parintii lor.
• Grupe de 8-13 copiii

De ce?

Creativitatea si originalitatea se pot exprima prin forme, culori, texturi, materiale, proportii si multe alte maniere nebanuite.
• Asimilarea de cunostinte despre forme si culori, despre relatiile dintre ele, efecte plastice ale culorilor
• Imbogatirea unor cunostinte despre materiale si caracteristicile lor, precum si despre utilizarea unor tehnici de lucru necesare prelucrarii acestora in scopul realizarii unor produse simple
• Realizarea de obiecte decorative din materiale reciclabile, textile
• Dezvoltarea abilitatii de a observa frumosul din exterior si din interior lor
• Abilitatea de a lucra in echipa, petru a produce un obiect

Cum?

• pictură cu diverse materiale (acuarele, creioane acuarelabile, tempera, pasteluri, acrilice, ulei ) pe diverse suporturi ( hârtie, panza, lemn, sticlă)
• tehnici diferite de lucru: tehnica servețelului, a sforii, a cearei, modelaj, colaj
• confectionare obiecte decorative si redesign de articole vestimentare
plastic

Preturi:

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.

    • ARTE PLASTICE si DESIGN – CURS DE DEZVOLTARE A INTELIGENTEI VIZUAL-SPATIALE
      (2 module de cate 5 sedinte, o sedinta pe saptamana de 55 minute)*
Varsta participant Numar sedinte Pret
4-14 ani O sedinta (55 de minute) 40
4-14 ani Un modul (5 sedinte) 190

*Obiectele care se confectioneaza/produsul finit este luat acasa. Parintii pot participa impreuna cu copii la acele sedinte unde tehnica presupune lucru in echipa.