Copilului tau ii plac multe activitati, le incepe cu entuziasm si apoi tinde sa le abandoneze? Daca da, atunci te invitam sa identificam impreuna care sunt factorii care-l motiveaza, care este potentialul de dezvoltare pe diferite inteligente (noi lucram dupa Teoria Inteligentelor Multiple – Howard Gardner si Thomas Amstrong), care sunt modalitatile prin care poti sa-l susti in ceea ce este darul unic/talentul cu care fiecare copil vine pe lume.
Daca te apropii de un moment in care este nevoie sa faci o alegere in ceea ce priveste domeniul profesional de care sa se apropie copilul tau, te putem sprijini sa afli care sunt abilitatile cele mai bine dezvoltate, care sunt ariile de interes pentru copil si pentru societate, si mai ales cum sa se pregateasca psihologic pentru momente cheie, cum ar fi examenele.

Cine?

Anca Moldoveanu, psiho-pedagog, cu practica de 6 ani in lucru cu copiii si 18 ani in lucru cu adultii. Firul rosu al activitatii profesionale a fost dezvoltarea copiilor, tinerilor si a adultilor, in directia exprimarii lor pe deplin. Certificata international ca evaluator ADC (www.psionline.com), evaluare comportamentala a competentelor, si ca facilitator Pedagooogia3000, educatie holistica revolutionara pentru copii, parinti si profesori (www.Educatiooon3000.info ). Anca a vazut intotdeauna potentialul celor din jurul ei, copiii, tineri, adulti, si i-a acompaniat in demersul lor de a deveni o persoana implinita personal si profesional, echilibrata si exprimata pe deplin.

 

Alina Ion, educator holistic, cadru didactic (educator, învățător, profesor), consilier in educatie blended learning și invatamant special (copii cu dizabilități sau supradotați), trainer Gifted Education. Alina are o experienta de peste 13 ani de lucru cu copiii si tineri, lucrand pe dezvoltarea inteligentelor multiple si comunicare, fie ca facilitator/educator de ateliere de dezvoltare, fie ca evaluator.

Pentru cine?

• Pentru copii (4-14 ani) si parintii lor, care doresc sa identifice care este talentul copilului, sa cunoasca modalitati de dezvoltare ale acestuia.
• Pentru copii (14+ ani) si parintii, care vor sa face o alegere informata privind cea mai potrivita optiune profesionala

De ce?

Studiile au aratat ca este mai benefic sa dezvoltam punctele forte pe care le avem, decat sa corectam/imbunatatim punctele slabe. Abordand astfel viata, vom fi mai eficientii si ne vom simti impliniti. De aceea este bine:
• Sa cunosti care sunt talentele pe care copilul tau le are
• Sa stii cum poti sa-i dezvolti aceste talente
• Sa stii cum sa-l incurajezi si sa-l susti in dezvoltarea lor
• Sa alegi liceul stiind care este vocatia copilului tau

Cum?

• Folosim preponderent observatia dirijata pe parcursul activitatilor pe care le desfasoara copilul, impreuna cu discutia de investigare a intereselor
• Test psihologic de orientare vocationala, pentru copiii de 14+ ani
• Discutie 1 la 1 cu parintele/parintii, discutie 1 la 1 cu copiii de 14+ ani

Preturi:

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.

    • Evaluarea potentialului si consiliere vocationala
Varsta participant Detalii Pret
copil sub 14 ani include raportul scris si discutia 1:1 cu parintele/parintii 150
copil 14 ani + include raportul scris si discutiile 1:1 cu copilul, 1:1 cu parintii 300