GDPR
COMPLIANT
k-sport.ro
Str. Valea Cascadelor Nr. 21, Sector 6, Bucuresti
Luni - Joi 10:00-21:00, Vineri 10:00-20:00, Sambata, Duminica - inchis
Logo test7.nindos.eu
Logo test7.nindos.eu

Concept K-Sport

De unde am plecat?

Motto ”Consider universul copiilor foarte important!” Lorand Kacso – Administrator si coechipier in Echipa K-Sport 2002

Eu, ca parinte, ocup un loc foarte important in acest univers. Pot sa fiu si mai important, mai util, fara limite de generozitate.

Totul a pornit din momentul in care fiica mea a facut primii pasi, inca din 1995. Aveam o dorinta si anume aceea de a vedea-o facand foarte multa miscare si mai ales o miscare intr-un cadru organizat dupa principii si regului care s-o mentina sanatoasa si sa-i dezvolte personalitatea. Simtind beneficiile pe care le aduce exercitiul fizic, sportul si echipa, pentru sanatate, dezvoltare si socializare, am decis sa fac un concept al meu prin care copiii mei, si nu numai, sa traiasca clipe minunate, sa fie sanatosi, sa fie puternici si sa se integreze cu succes in orice grup, in conditii de siguranta. Cu fiecare pas al copiilor mei am ajuns la ceea ce K-sport reprezinta azi: o familie care se dezvolta pentru orice copil prin sanatate si multa bucurie”.

Pasii marunti si timizi cu care am pornit, s-au transformat astazi, prin experienta si invatatura, in puterea de a contura, a invata si a corecta alti pasi timizi pe care ii intalnim in fiecare zi. Pasiunea cu care am inceput nu s-a pierdut. K-sport inseamna puterea de a invata in familie.

De aici am plecat, de la Anita si Matei, atunci cand am ales acest drum. Acum, sunt convins ca fac un lucru bun pentru copiii parintilor care ma inteleg Motto: K-sport = Zambetul trupului!

Zambetul are un efect puternic asupra sentimentelor si a fiziologiei noastre. Simpla miscare a muschilor fetei ne face sa ne simtim mai bine. Dar, oare in spatele acelui zambet care pare din suflet nu se ascund si alte intrebari? Cu siguranta ca da! Cel mai eficient si sigur mod de a aduce un zambet puternic si sincer pe chipul unei persoane este de a o face sa aibe incredere in sine. Daca trupul este ingrijit asa cum trebuie, vom avea curajul sa ne simtim atragatori si sa zambim cu incredere. Corpul are nevoie de miscare si cu asta ne ocupam noi, K-Sport 2002! Fa-ti curaj sa simti cum trupul iti este modelat frumos si devine suspicios de fermecator. Zambetul trupului incepe cu noi !

Trupul zambeste cu adevarat ?

Zambetul provine din sentimente pure la fel ca si dragostea, fericirea, mandria, nebunia care adunate reflecta ceea ce esti cu adevarat. Puterea de a zambi este involuntara. De multe ori nu stim cand o facem si de ce o facem. Zambetul, la fel ca si cuvintele, trebuie folosite cu grija si caldura, de aceea multe dintre actiunile zilnice ne fac sa zambim si de aici pornesc foarte multe intrebari printre care o regasim si pe aceasta :”Trupul poate zambi?” Desigur ca poate! Datorita lui ne simtim bine, vioi si fantastic de atragatori. Anita Kacso K-Sport.

Dar mai bine sa intrebam si cativa dintre adolescentii care au participat la activitatile K-sport, sa vedem parerea lor.

“K-sport ne invata sa ne coordonam trupul cu mintea.”, spune Karina V de 13 ani membru K-sport. Atunci cand te implici cu trupul si mintea in actiunile importante ale vietii inveti cu adevarat sa traiesti clipele care nu se vor intoarce niciodata. Mintea este cea care controleaza trupul, insa ea nu-l poate modifica. Trupul se modeleaza doar prin miscare, iar atunci cand ne gandim la miscare ne vine in minte:”Sport!”. Efortul este cel care intr-adevar ajuta, el aduce frumusetea, frumusetea increderea, iar increderea zambetul pur al trupului!

“Buna seara Dom’Profesor, acest nume este consacrat in istoria copilariei mele si mai mult…de neinlocuit!”, spune Miruna N de 13 ani membru K-sport. In mintea si sufletul nostru vor fi mereu persoanele iubite. Asa ne pot insoti oriunde. La bine si la greu se afla cineva in adancul sufletului care mereu ne incalzeste. Niciodata sa nu crezi ca esti singur! “Mereu impreuna”, asa spunem noi! Avem grija unii de altii asa cum ploaia ingrijeste fiecare parte din pamant readucandu-i zambetul atunci cand este trist. Ingrijirea este cea de care are nevoie oricine. Ingrijeste si vei fi iubit! Lasa-te ingrijit si vei zambi! Frumusetea pe care zambetul o reflecta este cea interioara. Invatand sa ocrotesti vei sti ce-i mai bine petru sufletul si trupul tau. Astfel, trupul va invata sa zambeasca, iar sentimentele vor capata un invelis seducator!

“De multe ori zambetul vine din lucruri marunte”, spune Diana M, de 10 ani membru K-sport. De multe ori motivele zambetului nu le stim, dar le simtim. Puterea pe care ne-o ofera zambetul este forta binelui care ne-o schiteaza fericirea sufletului pe trup. Daca sufletul este intr-o stare deplina de fericire si trupul va raspunde la fel, dar daca corpul nu are o forma potrivita, sufletul nu va mai fi bogat in veselie si armonie. Miscarea fizica ne conduce catre succes! Trupul se va ridica la nivelul pe care ti-l doreai si nu stiai cum poate fi obtinut.