A fi parinte este unul din rolurile cele mai importante, dintr-o viata de om. Pe cat de provocator, pe atat de plin de recompense. A fi parinte pentru copii nascuti dupa anii 2000, nu mai seamana de loc cu a fi parinte in anii ’70-’80, caci noua generatie de copii, vine cu multe provocari, iar pentru a le intampina cu success ai nevoie sa te pregatesti, ai nevoie sa te dezvolti tu ca parinte/adult. Daca te intrebi “Care este rolul parintilor din ziua de astazi?”, “Cum sa fac sa ajunga la urechile si inimile copiilor, ceea ce le spun?”, “ Cum sa interactionez cu copii, fara sa-mi epuizez toate resursele”, “ Cum sa dezvolt un viitor adult, care sa se simta fericit, implinit si prosper?” atunci, o sa gasesti acest program de parenting util nu doar pentru tine ca mama/tata, dar mai ales pentru tine adult asupra caruia vin toate provocarile vietii!

Cine?

Anca Moldoveanu, psiho-pedagog, cu practica de 6 ani in lucru cu copiii si 18 ani in lucru cu adultii, Anca a inceput sa se preocupe de parenting de cand a devenit mama. Certificata international ca facilitator Pedagooogia3000, educatie holistica revolutionara pentru copii, parinti si profesori (www.Educatiooon3000.info), Anca le ofera parintilor/adultilor o perspectiva noua asupra modului in care sa te raportezi si sa interactionezi cu copiii, astfel incat adultii sa ramana cu “bateriile incarcate”, iar copiii sa simta interactiunea cu parintii ca una care le foloseste si le da putere pentru viata.

Pentru cine?

• Pentru orice adult care doreste sa inteleaga si sa relationeze cu impact cu copiii

De ce?

Intr-o lume in care nimeni nu te pregateste pentru rolul de parinte, iar copiii “de astazi” nu mai seamana de loc cu cei de “ieri”, este mai mult decat necesar sa te dezvolti in mod constient in acest rol.
• Cunosti nevoile ( fiziologice, psihologice si socio-emotionale) ale copiilor din zilele de astazi
• Dobandesti o mai clara intelegere a rolului pe care parintele ar trebui sa-l aiba in raport cu copiii nascuti dupa 2000
• Obtii mai multe modalitati de relationare eficienta cu copiii
• Dobandesti tehnici prin care sa-ti gasesti resursele interioare pentru a relationa cu copiii
• Identifici principii de viata sanatoasa ( fizic, emotional, mental) pentru tine, copilul tau si familia ta

Cum?

• Exercitii interactive (jocuri de rol, sociodrama individuale si de grup, discutii de grup, vizionari de filme)
• Tehnici de relaxare si de concentrare

Preturi:

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA

    • Parenting 3000 – Parintele de care copilul tau are nevoie
      (8 sedinte doar pentru parinti, si doua sedinte bonus impreuna cu copiii)
Varsta participant Numar sedinte Pret
O sedinta (90 de minute) 50 lei/parinte, 80 lei/pentru ambii parinti
Un modul (8+2 sedinte) 370lei/parinte, 640 lei/pentru ambii parinti