GDPR
COMPLIANT
k-sport.ro
Str. Valea Cascadelor Nr. 21, Sector 6, Bucuresti
Luni - Joi 10:00-21:00, Vineri 10:00-20:00, Sambata, Duminica - inchis
Logo test7.nindos.eu
Logo test7.nindos.eu

Karate - Taekwondo

Taekwondo este o arta martiala care, in cele mai multe cazuri, este practicata in scopuri de autoaparare. Acest sport se distinge prin abordarea sa echilibrata si profunda, bazata pe principii precum disciplina, respectul si intelepciunea in fata amenintarilor. Cursul de taekwondo nu se fundamenteaza pe violenta, ci pe dezvoltarea capacitatilor individuale de autoaparare cu intelepciune si discernamant.

Unul dintre principiile fundamentale ale taekwondo este autocontrolul. Sportul nu incurajeaza agresiunea sau violenta gratuita; dimpotriva, se concentreaza pe capacitatea de a-ti apara integritatea fizica si mentala cu intelepciune si responsabilitate. Instructorul de taekwondo joaca un rol crucial in formarea acestui autocontrol, ghidand elevii pentru a-si dezvolta miscarile intr-un mod care sa minimizeze riscul de ranire si sa maximizeze eficacitatea in autoaparare.

In timpul antrenamentelor de taekwondo, instructorii se concentreaza nu doar pe tehnicile de lupta, ci si pe construirea unui fundament solid de concentrare mentala. Aceasta disciplina mentala este esentiala pentru a reactiona rapid si cu precizie in fata oricarei amenintari. Practicantii de taekwondo invata sa-si focalizeze atentia, sa-si controleze emotiile si sa ramana calmi in situatii tensionate. Astfel, sportul devine nu doar o forma de exercitiu fizic, ci si un antrenament pentru mintea si spiritul practicantului.


Taekwondo se bazeaza pe o filosofie care promoveaza pacea si intelegerea in detrimentul confruntarilor violente. Elevii sunt indrumati sa abordeze conflictul cu intentia de a-l evita ori de cate ori este posibil si sa-si utilizeze abilitatile doar atunci cand este absolut necesar. Aceasta abordare inteleapta si strategica contrasteaza cu ideea gresita ca arta martiala inseamna intotdeauna agresiune si violenta.

Taekwondo nu se rezuma doar la invatarea tehnicilor de lovire si aparare, ci si la cultivarea unor valori morale fundamentale. Elevii sunt indemnati sa respecte nu doar instructiunile instructorilor lor, ci si pe cei din jurul lor. Respectul pentru ceilalti si pentru sine este o parte esentiala a educatiei in taekwondo. Aceasta atitudine respectuoasa se reflecta atat in timpul antrenamentelor, cat si in viata de zi cu zi a practicantilor de taekwondo.

In concluzie, taekwondo este mult mai mult decat un simplu sport de lupta; este o cale de dezvoltare personala care integreaza autoapararea cu intelepciunea si disciplina mentala. Practicantii de taekwondo invata nu doar tehnicile de lupta eficiente, ci si o abordare pasnica si inteligenta a situatiilor dificile. In timp ce sportul ii pregateste pe practicanti sa se apere, ii invata si sa evite conflictul si sa traiasca cu respect fata de ceilalti. Astfel, taekwondo devine nu doar o forma de autoaparare fizica, ci si un instrument pentru dezvoltarea unei intelegeri mai profunde a propriei persoane si a lumii inconjuratoare.

Tarife si abonamente

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA
Pentru abonamentele neconsumate banii nu se pot recupera
50 minute/lectie
Sedintele anulate cu mai putin de 24 de ore inainte vor fi considerate efectute
Abonamentul se prelungeste la ultima sedinta din abonamentul in curs
Abonamnetul este valabil 30 de zile calendaristice de la data emiterii. DOAR in cazuri exceptionale se poate prelungi pana la 45 de zile (cu acordul partilor)

Varsta participantNr. sedintePret
de la 5 ani
1
70 Lei
4
200 Lei
8
300 Lei

Informatii cheie

 • Pentru cine?
  • Copii mai mari de 4 ani
 • De ce?
  • Amelioreaza reflexele si coordonarea
   Mareste performantele in orice activitate fizica
   Mareste forta si rezistenta fizica si psihica
   Stimuleaza sistemul circulator si respirator
   Dezvolta echilibrul
   Dezvolta capacitatea de autoaparare
 • Cum?
  • Invatarea tehnicilor simple
   Invatarea miscarilor simple catre complex
   Invatarea autoapararii

Solicitati mai multe informatii

Solicita oferta