GDPR
COMPLIANT
k-sport.ro
Str. Valea Cascadelor Nr. 21, Sector 6, Bucuresti
Luni - Joi 10:00-21:00, Vineri 10:00-20:00, Sambata, Duminica - inchis
Logo test7.nindos.eu
Logo test7.nindos.eu

Povestea mea

Lorand Kacso si a firmei K-Sport 2002-Zambetul trupului a inceput odata cu pasiunea mea pentru schi, undeva in muntii Harghitei.Prin munca si sudoare am ajuns sportiv de performanta la schi alpin, iar in anul 1984 am aflat cu emotie ca sunt unul dintre sportivii lotului National al Romaniei. Flacara pasiunii insa nu s-a stins aici. Am continuat sa iubesc arta sportului ca student al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, al carei absolvent sunt. La finalul anilor frumosi de facultate spre marea mea uimire si onoare am ocupat postul de Asistent universitar drd. La Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, disciplina Schi- Turism si Orientare Turistica, Catedra Natatie si Sporturi de Iarna. In ciuda tineretii, aflandu-ma la inceputul carierei de dascal, dar cu experienta vasta in performanta sportiva, am fost declarat Indrumator de lucrari de licenta la disciplina schi.

Pedagogia reprezinta stiinta si arta educatiei, iar placerea comunicarii mi-a adus sansa sa fiu indrumator in cadrul orelor de practica pedagogica sustinuta de studenti in cadrul scolilor si liceelor din Bucuresti.

Chiar daca schiul a fost, este si va ramane sportul care m-a format si consacrat (monitor de schi categoria I, responsabil de supravegherea desfasurarii activitatii Scolilor de Schi din statiunea Azuga, monitor formator), inotul este a doua mea dragoste. De ce natatie?! In perioada in care am lucrat in Cadrul Acedemiei Nationale de Educatie Fiziza si sport am predat ore practice de inot si inot aplicativ in cadrul cursului de baza – pentru studentii din anul I si II. Intelegand importanta inotului, cunoscand mari inotatori, am surprins ideea ca acest sport este la fel de important ca si schiul, iar din acel moment am decis ca aceasta disciplina nu trebuie ignorata, asa ca, pas cu pas, mi-am adunat fortele, increderea si energia pe care varsta frageda mi-o oferea si, cu ajutorul experientei acumulate in cadrul Facultatii, dar si datorita altor pasi energici, am ridicat de-a lungul timpului sigla K-sport si mai nou, sigla Aqua Ksport.K-sport nu este doar firma in cadrul careia se parctica diverse sporturi, este un mod de viata, un motiv de a zambi cu incredere catre viitor.

Trupul zambeste cu adevarat ? K-sport-Zambetul Trupului!

“Cu respect pentru clienti- Prof. Lorand Kacso”