GDPR
COMPLIANT
k-sport.ro
Str. Valea Cascadelor Nr. 21, Sector 6, Bucuresti
Luni - Joi 10:00-21:00, Vineri 10:00-20:00, Sambata, Duminica - inchis
Logo test7.nindos.eu
Logo test7.nindos.eu

Inotul pentru bebelusi

Inotul pentru bebelusi este nu doar o activitate placuta si distractiva, ci si o modalitate extrem de eficienta de tonifiere a intregului sistem muscular si de promovare a unei dezvoltari armonioase a intregului organism. In aceste prime etape ale dezvoltarii copilului, inotul devine un aliat esential pentru dobandirea rapida a echilibrului si pentru promovarea dezvoltarii psihomotorii intr-un mod natural si sanatos.

Una dintre marile avantaje ale inotului pentru bebelusi este impactul pozitiv asupra sistemului muscular. In timpul sesiunilor de inot, micutii isi activeaza si dezvolta musculatura in mod armonios, contribuind astfel la construirea unui corp sanatos si puternic. Miscarile in apa solicita toate grupurile musculare, oferind o tonifiere generala si contribuind la cresterea rezistentei fizice.

In plus fata de beneficiile evidente asupra dezvoltarii musculare, inotul pentru bebelusi are un impact semnificativ si asupra dezvoltarii echilibrului. In apa, copiii sunt expusi unui mediu care ii stimuleaza sa isi coordoneze miscarile si sa isi dezvolte echilibrul intr-un mod firesc si placut. Aceasta abilitate de a-si controla corpul in apa va avea beneficii semnificative in viata de zi cu zi si va facilita trecerea catre mersul pe jos si alte activitati care necesita echilibru.


De asemenea, inotul pentru bebelusi si copii mici este recunoscut pentru impactul sau pozitiv asupra sistemului imunitar. Experienta in apa, combinata cu activitatea fizica, stimuleaza sistemul imunitar si contribuie la intarirea capacitatii organismului de a se apara impotriva infectiilor. Prin intermediul acestui antrenament in apa, copiii dezvolta o rezistenta naturala si o imunitate sporita, oferindu-le astfel protectie impotriva unor afectiuni comune.

In plus la aceste beneficii fiziologice, inotul pentru bebelusi ofera si oportunitati semnificative pentru dezvoltarea sociala si emotionala a micutilor. In cadrul cursurilor de inot, acestia intra in contact cu alti copii si isi imbunatatesc abilitatile sociale. Interactiunea cu ceilalti, impreuna cu sustinerea si indrumarea instructorului, contribuie la construirea increderii in sine si a spiritului de echipa.

In concluzie, inotul pentru bebelusi reprezinta o investitie in sanatatea si dezvoltarea armonioasa a micutului dumneavoastra. Oferindu-i aceasta experienta unica in apa, contribuiti nu doar la formarea unui corp sanatos si puternic, ci si la dezvoltarea unor abilitati esentiale pentru viata de zi cu zi. Prin inot, micutii isi descopera bucuria miscarii si isi intaresc nu doar corpul, ci si mintea si spiritul.

Tarife si abonamente

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA
Pentru abonamentele neconsumate banii nu se pot recupera
Se lucreaza doar cu programare in limita locurilor disponibile
Sedintele anulate cu mai putin de 24 de ore inainte vor fi considerate efectute
Abonamentul se prelungeste la ultima sedinta din abonamentul in curs
Abonamnetul este valabil 30 de zile calendaristice de la data emiterii. DOAR in cazuri exceptionale se poate prelungi pana la 45 de zile (cu acordul partilor)

Varsta participantSedinte / lunaPret
6 luni – 1,5 ani
1
225 Lei
4
650 Lei
8
980 Lei
1,5 ani – 2 ani
1
195 Lei
4
575 Lei
8
810 Lei
2 – 3 ani
1
170 Lei
4
540 Lei
8
800 Lei

Informatii cheie

 • Pentru cine?
  • Copiii cu varsta intre 6 luni si 3 ani
 • Obiective
  • - Transferul afectivitatii de la mama catre antrenor
   - Pasul 2: Dobandirea si dezvoltarea echilibrului pe apa
   - Pasul 3: Deplasarea pe apa cu ajutorul instructorului si miscarea coordonata a picioarelor si bratelor
 • De ce?
  • - Dezvoltarea echilibrului si indemanarii in apa
   - Sprijina cresterea si dezvoltarea fizica armonioasa, in special intr-o perioada in care miscarea in mediul terestru este mai dificila
   - Stimuleaza cresterea capacitatii pulmonare
   - Stimuleaza cresterea
 • Avize medicale
  • Pentru cursurile de Educatie Acvatica, Inot si AquaGym sunt necesare urmatoarele avize medicale si analize
   Copii si bebelusi
   - Adeverinte din saptamana in care sunt inscrisi la programele centrului K-Sport 2002
   - "Clinic sanatos, nu este inregistrat cu boli cronice"
   - "Starea de sanatate permite participarea la cursurile de (inot, educatie acvatica)"
   - Aviz epidemiologic din saptamana in care devin participanti la cursuri
   - Urocultura si examen coproparazitologic
   - Pentru copiii de pana in varsta de 3 ani – copie a carnetului de vaccinari
   - Copiii de peste 3 ani: exudat faringian si nazal (copii mai mari de 3 ani)

Solicitati mai multe informatii

Solicita oferta