GDPR
COMPLIANT
k-sport.ro
Str. Valea Cascadelor Nr. 21, Sector 6, Bucuresti
Luni - Joi 10:00-21:00, Vineri 10:00-20:00, Sambata, Duminica - inchis
Logo test7.nindos.eu
Logo test7.nindos.eu

Gimnastica in apa, hidroterapie, hidrokinetoterapie

Hidrokinetoterapia reprezinta o forma inovatoare de gimnastica medicala desfasurata in apa, conceputa pentru a aborda diverse afectiuni ale sistemului muscular, articular sau osos. Aceasta terapie in apa ofera un mediu ideal pentru recuperare, avand numeroase beneficii asupra pacientilor de toate varstele. In centrul acestei terapii se afla programe special concepute pentru fiecare copil, adaptate in mod specific la diagnosticul medical al acestuia si ghidate de catre kinetoterapeuti specializati.

Un aspect fundamental al hidrokinetoterapiei este utilizarea apei ca mediu terapeutic. Proprietatile apei, cum ar fi flotabilitatea si rezistenta, permit exercitii fizice si miscari controlate care ar putea fi dificil de realizat pe uscat. Aceasta abordare in apa ofera un suport si o presiune uniforma asupra corpului, reducand impactul asupra articulatiilor si creand un mediu sigur si eficient pentru recuperare.

Programele de hidrokinetoterapie sunt elaborate in functie de diagnosticul medical al fiecarui copil. Kinetoterapeutii, specializati in lucrul cu pacienti de varste variate, creeaza programe personalizate pentru a aborda specificitatile fiecarei afectiuni. De la afectiuni musculare si articulare pana la probleme ale sistemului osos, acesti profesionisti adapteaza exercitiile in apa pentru a imbunatati mobilitatea, forta si functionalitatea fiecarui pacient.


Un alt aspect esential este rolul kinetoterapeutului in condusul fiecarui program de hidrokinetoterapie. Acesti specialisti au expertiza necesara pentru a evalua starea fizica si progresul pacientului, ajustand exercitiile in functie de nevoile si evolutia acestuia. Avand o pregatire extensiva in kinetoterapie si o intelegere profunda a anatomiei si fiziologiei, kinetoterapeutii devin ghizii esentiali in parcursul de recuperare al fiecarui copil.

Pentru fiecare copil, hidrokinetoterapia devine o experienta personalizata, integrand abordari terapeutice variate pentru a adresa specificitatile diagnosticului sau. Acest aspect individualizat nu doar maximizeaza beneficiile terapiei, dar si incurajeaza o abordare holistica a sanatatii copilului, privindu-l ca pe un intreg.

Impactul hidrokinetoterapiei se extinde dincolo de aspectele fizice ale recuperarii. Acest tip de terapie in apa ofera o experienta placuta si relaxanta, contribuind la reducerea stresului si anxietatii asociate cu anumite afectiuni medicale. Apele calde si miscarile controlate in apa creeaza un mediu reconfortant si terapeutic, stimuland, in acelasi timp, productia de endorfine si contribuind la imbunatatirea starii de spirit.

In concluzie, hidrokinetoterapia reprezinta o abordare inovatoare si eficienta pentru tratarea afectiunilor sistemului muscular, articular sau osos la copii. Prin programe personalizate, adaptate fiecarui copil si conduse de catre kinetoterapeuti experimentati, aceasta forma de terapie in apa devine un instrument valoros in promovarea recuperarii si imbunatatirii calitatii vietii pentru cei mici.

Tarife si abonamente

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA
Pentru abonamentele neconsumate banii nu se pot recupera
Hidrokinetoterapie/ gimnastica in apa antrenor personal (50 minute/ lectie)
Se lucreaza doar cu programare in limita locurilor disponibile
Sedintele anulate cu mai putin de 24 de ore inainte vor fi considerate efectute
Abonamentul se prelungeste la ultima sedinta din abonamentul in curs
Abonamnetul este valabil 30 de zile calendaristice de la data emiterii. DOAR in cazuri exception

Varsta participantNr. sedintePret
peste 4 ani
1
180 Lei
4
550 Lei
8
870 Lei

Informatii cheie

 • Pentru cine?
  • Copii mai mari de 3 ani cu recomandare medicala de recuperare a diverselor afeciuni – neurologice, ortopedice, sindrom Down, autism
 • De ce?
  • Hidrokinetoterapia ajuta la reabilitarea functiilor diminuate in urma unor boli sau traumatisme
   Gimnastica medicala in apa ajuta la cresterea rezistentei musculare
   Hidrokinetoterapia ajuta la intarirea sistemului articular si osos
   Gimnastica in apa ajuta la fortificarea sistemului cardiovascular si pulmonar
   Hidrokinetoterapia ajuta copiii hipononi sa-si capete vitalitatea specifica varstei
 • Cum?
  • Hidrokinetoterapia inseamna imersia intregului corp in bazine
   Kinetoterapeutii centrului nostru elaboreaza programe speciale pentru fiecare subiect, in stransa legatura cu diagnosticul oferit de catre medic
   Gimnastica medicala in apa se face cu ajutorul unor exercitii complexe in care se ia in calcul afectiunea pentru care se lucreaza dar si intreg organismul ca un tot.

Solicitati mai multe informatii

Solicita oferta