GDPR
COMPLIANT
k-sport.ro
Str. Valea Cascadelor Nr. 21, Sector 6, Bucuresti
Luni - Joi 10:00-21:00, Vineri 10:00-20:00, Sambata, Duminica - inchis
Logo test7.nindos.eu
Logo test7.nindos.eu

Gimnastica ritmica

Gimnastica ritmica se distinge ca fiind singura disciplina sportiva exclusiv feminina, imbinand gratia, tenacitatea, muzicalitatea si elemente specifice precum baletul si dansul. Aceasta forma de gimnastica ofera o experienta unica, fiind mai mult decat un simplu sport, ci o expresie artistica a elegantei si fortei feminine. Prin intermediul gimnasticii ritmice, sportivele au oportunitatea de a dezvolta o postura corporala de invidiat si de a-si contura musculatura picioarelor intr-un mod definitoriu.

Unul dintre aspectele distincte ale gimnasticii ritmice este estetica sa rafinata. Sportivele trebuie sa imbine miscarile cu muzica intr-un mod armonios, creand astfel un spectacol captivant. Elementele de balet si dans adauga un nivel suplimentar de expresie artistica si feminitate, transformand fiecare exercitiu intr-o reprezentatie plina de gratie si emotie. Acest aspect face din gimnastica ritmica o disciplina sportiva unica si captivanta, care incanta atat privitorii, cat si participantele.

Gimnastica ritmica nu se rezuma doar la aspectul estetic, ci reprezinta si o provocare tehnica si fizica pentru sportive. Tenacitatea si concentrarea sunt esentiale pentru a executa miscarile complexe cu precizie si eleganta. Antrenamentele intense si riguroase contribuie la dezvoltarea capacitatilor atletice, la imbunatatirea coordonarii si la construirea rezistentei necesare pentru a sustine performante la cel mai inalt nivel.


In plus, gimnastica ritmica contribuie semnificativ la dezvoltarea posturii corporale. Prin exercitiile specifice, sportivele invata sa isi controleze corpul si sa isi imbunatateasca alinierea, rezultand o postura eleganta si corecta. Aceasta disciplina sportiva pune un accent deosebit pe gratie si eleganta, oferind sportivelor posibilitatea de a-si imbunatati portul si prezenta scenica, calitati ce se reflecta nu doar in performantele lor sportive, ci si in viata de zi cu zi.

De asemenea, gimnastica ritmica este un instrument eficient in formarea musculaturii picioarelor. Miscarile precum sariturile, piruetele si exercitiile cu aparate specifice contribuie la definirea si tonifierea musculaturii inferioare. Sportivele dobandesc forta si rezistenta in picioare, obtinand o musculatura bine conturata si puternica. Aceasta dezvoltare musculara nu doar contribuie la performantele lor sportive, ci si la o stare de sanatate generala si la o imaginatie corporala pozitiva.

In concluzie, gimnastica ritmica nu este doar o disciplina sportiva exclusiv feminina, ci si o forma de arta care imbina perfectiunea tehnica cu expresia artistica. Aceasta activitate solicitanta nu doar ofera sportivelor oportunitatea de a-si dezvolta si imbunatati postura corporala, ci si de a-si contura musculatura picioarelor intr-un mod definit. Prin gratie, tenacitate si muzicalitate, gimnastica ritmica devine o cale de exprimare a feminitatii si o modalitate unica de a promova sanatatea fizica si mentala.

Tarife si abonamente

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA
Pentru abonamentele neconsumate banii nu se pot recupera
50 minute/lectie gimnastica ritmica sau acrodance
Sedintele anulate cu mai putin de 24 de ore inainte vor fi considerate efectute
Abonamentul se prelungeste la ultima sedinta din abonamentul in curs
Abonamnetul este valabil 30 de zile calendaristice de la data emiterii. DOAR in cazuri exceptionale se poate prelungi pana la 45 de zile (cu acordul partilor)

Varsta participantNr. sedintePret
de la 5 ani
1
70 Lei
4
200 Lei
8
300 Lei

Informatii cheie

 • Pentru cine?
  • Fetite mai mari de 3 ani
 • De ce?
  • Orele de gimnastica ritmica te ajuta sa iti formezi o postura corporala corecta
   Gimnastica ritmica te ajuta sa dobandesti o indemanare foarte buna prin manuirea obiectelor
   Gimnastica ritmica te ajuta sa dobandesti un simt al muzicii si al ritmului deosebit
   La cursul de gimnastica ritmica domandesti o buna mobilitate si o gratie desavarsita
 • Cum?
  • Exercitii specifice de gimnastica, dans si balet de la simplu la complex
   Invatarea manuirii de baza a obiectelor (mingie, pamblica, maciuci, cerc)

Solicitati mai multe informatii

Solicita oferta