GDPR
COMPLIANT
k-sport.ro
Str. Valea Cascadelor Nr. 21, Sector 6, Bucuresti
Luni - Joi 10:00-21:00, Vineri 10:00-20:00, Sambata, Duminica - inchis
Logo test7.nindos.eu
Logo test7.nindos.eu

Hidrokinetoterapie pentru bebelusi si copii

Hidrokinetoterapia reprezinta un domeniu inovator in tratarea diverselor afectiuni ale sistemului muscular, articular sau osos, oferind o perspectiva terapeutica eficienta si placuta. Aceasta forma de gimnastica medicala desfasurata in apa aduce beneficii semnificative in procesul de recuperare si imbunatatire a starii de sanatate a pacientilor, cu un accent deosebit pe copii. Programele de hidrokinetoterapie sunt elaborate cu atentie si adaptate individual pentru fiecare copil, luand in considerare diagnosticul medical specific.

In primul rand, este important sa intelegem ca hidrokinetoterapia se desfasoara intr-un mediu acvatic si este condusa de catre kinetoterapeuti specializati. Acesti profesionisti sunt pregatiti sa creeze programe personalizate, tinand cont de nevoile si limitarile specifice ale fiecarui copil. Apa are proprietati unice care faciliteaza miscarea si reduce impactul asupra articulatiilor si muschilor, oferind in acelasi timp rezistenta, ceea ce contribuie la tonifierea si intarirea sistemului muscular.

Fiecare program de hidrokinetoterapie este elaborat in stransa legatura cu diagnosticul medical al copilului. Prin colaborarea stransa dintre kinetoterapeut si medicul curant, se stabileste un plan de tratament personalizat, care poate varia in functie de afectiunea specifica a fiecarui mic pacient. De la afectiuni musculare si articulare pana la probleme ale sistemului osos, hidrokinetoterapia se adapteaza in mod flexibil pentru a oferi beneficii optime in fiecare caz.


O caracteristica esentiala a hidrokinetoterapiei pentru copii este abordarea holistica a tratamentului. Nu se pune accent doar pe simptomele specifice ale afectiunii, ci se tine cont si de dezvoltarea generala a copilului. In cadrul programelor, kinetoterapeutii se asigura ca fiecare miscare contribuie la imbunatatirea echilibrului, coordonarii si mobilitatii, aspecte esentiale pentru cresterea armonioasa a copiilor.

Pe langa aspectele fizice, hidrokinetoterapia are un impact semnificativ si asupra starii emotionale si mentale a copiilor. Experienta placuta in apa, intr-un mediu relaxant, contribuie la cresterea stimei de sine si a increderii copiilor in propriile capacitati. Prin interactiunea pozitiva cu kinetoterapeutul si cu mediul acvatic, copiii invata sa isi depaseasca fricile si sa se bucure de procesul de recuperare.

Hidrokinetoterapia poate fi benefica intr-o varietate de conditii, inclusiv pentru copiii cu tulburari de dezvoltare sau afectiuni neurologice. Prin adaptarea exercitiilor si utilizarea mediului acvatic, aceasta forma de terapie poate sustine imbunatatirea controlului motor si a functiilor cognitive ale copiilor cu nevoi speciale.

In concluzie, hidrokinetoterapia reprezinta o optiune terapeutica inovatoare si eficienta pentru copiii cu diverse afectiuni ale sistemului muscular, articular sau osos. Prin personalizarea programelor de tratament si abordarea holistica a dezvoltarii copiilor, aceasta forma de gimnastica medicala in apa devine un aliat esential in procesul de recuperare si crestere armonioasa a micilor pacienti.

Tarife si abonamente

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA
Pentru abonamentele neconsumate banii nu se pot recupera
Antrenor personal (intre 30 si 50 minute/sedinta)
Se lucreaza doar cu programare in limita locurilor disponibile
Sedintele anulate cu mai putin de 24 de ore inainte vor fi considerate efectute
Abonamentul se prelungeste la ultima sedinta din abonamentul in curs
Abonamnetul este valabil 30 de zile calendaristice de la data emiterii. DOAR in cazuri exceptionale se poate prelungi pana

Varsta participantSedinte / lunaPret
2 ani - 4 ani
1
210 Lei
4
650 Lei
8
1.050 Lei

Informatii cheie

 • Pentru cine?
  • Copii cu vasta cuprinsa 6 luni si 3 ani cu recomandare medicala de recuperare a diverselor afeciuni- neurologice, ortopedice, sindrom Down, autism
 • De ce?
  • Hidrokinetoterapia ajuta la reabilitarea functiilor diminuate in urma unor boli sau traumatisme
   Gimnastica medicala in apa ajuta la cresterea rezistentei musculare
   Hidrokinetoterapia ajuta la intarirea sistemului articular si osos
   Gimnastica in apa ajuta la fortificarea sistemului cardiovascular si pulmonar
   Hidrokinetoterapia ajuta copiii hipononi sa-si capete vitalitatea specifica varstei
 • Cum?
  • Hidrokinetoterapia inseamna imersia intregului corp in bazine
   Kinetoterapeutii centrului nostru elaboreaza programe speciale pentru fiecare subiect, in stransa legatura cu diagnosticul oferit de catre medic
   Gimnastica medicala in apa se face cu ajutorul unor exercitii complexe in care se ia in calcul afectiunea pentru care se lucreaza dar si intreg organismul ca un tot

Solicitati mai multe informatii

Solicita oferta